Cégünk, a Tiber-Tech Kft. 2011-ben alakult, mint családi vállalkozás.

Küldetésünk, hogy tapasztalatainkkal és szaktudásunkkal hozzásegítsük megrendelőinket céljaik eléréséhez. Célunk, hogy kis és közepes szériákban futó, különféle gyártási technológiákat igénylő termékek esetén Ön a terméket az elvárt minőségben egy kézből tudja átvenni.

Számunkra fontos a rugalmasság, a pontosság és a funkcionalitás, amely megrendelőink számára garantálja az egyedi, személyre szabott termékek megvalósítását.

Küldetésünk: Egy olyan vállalkozás kialakítását tűztük ki célul, ahol a megbízóink, beszállítóink és partnereink egyaránt elégedettek.

Miért válasszon minket!?

Több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően, akár műszaki dokumentáció hiányában, vagy mintadarab, skicc alapján is vállaljuk adott termékek elkészítését, amelynek gyártási dokumentációját a megrendelőink rendelkezésére tudjuk bocsátani.

Az évek során felhalmozott tapasztalatainknak köszönhetően, az általunk felépített rendszer rugalmasságának, valamint stabil alvállalkozóinknak köszönhetően az ipar számos területére terveztünk és szállítottunk egyedi, speciális alkatrészeket/célgépeket és berendezéseket.

Magyar