Egyedi célgép tervezés és gyártás

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk! Nálunk követelmény, hogy ügyfeleink számára mindig a tökéletes megoldást biztosítsuk, a feladat, és az igények átfogó elemzésével, valamint a mindenkori biztonsági előírások figyelembe vételével, így az optimális egyedi célgép tervezést és kivitelezést valósítjuk meg. Véleményünk szerint, minőséget, a selejtszámok csökkenését kifinomult megoldásokkal és minőségi eszközökkel lehet elérni.

Vállaljuk automata, félautomata és kézi gyártó cellák megrendelőink egyedi igénye alapján történő tervezését, legyártását és helyszíni beüzemelését.

Kialakítását tekintve alapvetően szerelt profilvázzal dolgozunk, amelyek a vevői előírásoknak megfelelően védelemmel vannak ellátva, optikai, lézeres vagy polikarbonát kivitelben.

Célgépeink működését PLC-vel vezérelt pneumatikus elemek felhasználásával valósítjuk meg, továbbá gépeink részét képezik egyedi tárolók, adagolók, ülékek.

Árajánlatkérés

    Egyedi árajánlatának elkészítéséhez nélkülözhetetlen, hogy megismerjük megrendelőink elképzeléseit. Ezért szükséges, hogy már az árajánlatkérés során minél pontosabban fogalmazzák meg számunkra az igényeiket. Amennyiben szükséges, úgy a pontos árajánlat megküldése előtt telefonos vagy személyes konzultációra is sor kerülhet, ahol lehetőség nyílik a részletek átbeszélésére.

    Az árajánlatadás meggyorsítása érdekében kérjük, hogy a rendelkezésre álló kézi vázlatát, esetleg PDF rajzot vagy STEP fájlt töltse fel számunkra.

    Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

    Hozzájárulok adataim marketing célú felhasználásához.

    Magyar