Fröccsöntő szerszám tervezés és gyártás

Fröccsöntő szerszám tervezés és gyártás

Általános gyakorlat, hogy a szerszámkészítő üzemek a fröccsöntő szerszámok tervét jóváhagyatják megrendelőjükkel, ezáltal a felelősség is áthárításra kerül. A tervet elfogadták, a szerszámot elkészítették, viszont a fröccsöntő szerszám működéséért a gyártó nem vállalja a felelősséget.

MI nem irattatjuk alá a szerszámterveket, technológiai garanciát a legyártott mintadarabokkal igazoljuk. A szerszámpróbákat egy fröccsöntéssel foglalkozó partnerünk végzi, továbbá partnerünk bevonásával széria rendelés lebonyolítására is van lehetőség.

Ügyfeleinkkel szorosan együttműködve segítünk a termékfejlesztésben az optimális gyártástechnológia figyelembevétele mellett. Mindezt figyelembe véve, a termék számára ideális műanyag fröccsöntő szerszámot gyártjuk le, amelyet a standard normáliák felhasználásával tervezünk meg.

Elsődlegesen kisméretű műanyag design elemek és reklámtárgyak fejlesztésében, alapanyaguk kiválasztásban, 3D-s prototípus nyomtatásban továbbá a sorozatgyártásukhoz szükséges szerszámok tervezésében van tapasztalatunk illetve számíthatnak ránk megrendelőink.

Árajánlatkérés

    Egyedi árajánlatának elkészítéséhez nélkülözhetetlen, hogy megismerjük megrendelőink elképzeléseit. Ezért szükséges, hogy már az árajánlatkérés során minél pontosabban fogalmazzák meg számunkra az igényeiket. Amennyiben szükséges, úgy a pontos árajánlat megküldése előtt telefonos vagy személyes konzultációra is sor kerülhet, ahol lehetőség nyílik a részletek átbeszélésére.

    Az árajánlatadás meggyorsítása érdekében kérjük, hogy a rendelkezésre álló kézi vázlatát, esetleg PDF rajzot vagy STEP fájlt töltse fel számunkra.

    Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

    Hozzájárulok adataim marketing célú felhasználásához.

    Magyar