Gépészeti tervezés és fejlesztés

A gyártásorientált tervező mérnökök és technológus partnereink alkotta műszaki együttműködő csapatunk termékek műszaki- és formatervének kialakításában tud segítséget nyújtani a Megrendelőinknek. Terveket, dokumentációkat készítenek, koordinálják a gyártási folyamatokat. Legyen szó 3D-s tervezésről, rajzok készítéséről és a munkafolyamatok során szükséges számítások elvégzéséről.

A már meglévő dokumentációval rendelkező alkatrészek/készülékek továbbfejlesztését/optimalizálását is vállaljuk.

A gépészeti tervezés és fejlesztés folyamata során nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kétirányú kommunikációra, melynek köszönhetően biztosítható a megrendelői igények pontos megvalósítása.

Már meglévő rendszerekhez is alkalmazkodunk, így az Ügyfélnél alkalmazott módszerekkel, azonos szellemiségben tudjuk a termék tervezését, kivitelezését megvalósítani.

Mérnöki tevékenységünk első mozzanata már az ajánlatkészítéskor a gyárthatósági vizsgálat, amelyet igény esetén mérnöki javaslatok, változtatások kidolgozásával egészítünk ki, szem előtt tartva a hatékonyabb gyártást és az ebből következő költségcsökkentést.

A partneri együttműködés keretében akár új termék bevezetése, akár futó termék mérnöki módosításában nyújtunk szakmai támogatást.

Miért érdemes minket választani:

 • precíz tervezés
 • javaslatok a gyárthatóságra
 • javaslatok az alkatrészek gazdaságos gyártására
 • javaslatok a költségek csökkentésére

Mérnök kollégáink a legmodernebb CAD/CAM programozó rendszereket használják.

Árajánlatkérés

  Egyedi árajánlatának elkészítéséhez nélkülözhetetlen, hogy megismerjük megrendelőink elképzeléseit. Ezért szükséges, hogy már az árajánlatkérés során minél pontosabban fogalmazzák meg számunkra az igényeiket. Amennyiben szükséges, úgy a pontos árajánlat megküldése előtt telefonos vagy személyes konzultációra is sor kerülhet, ahol lehetőség nyílik a részletek átbeszélésére.

  Az árajánlatadás meggyorsítása érdekében kérjük, hogy a rendelkezésre álló kézi vázlatát, esetleg PDF rajzot vagy STEP fájlt töltse fel számunkra.

  Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

  Hozzájárulok adataim marketing célú felhasználásához.

  Magyar