Lemezmegmunkálás

Lemezmegmunkálás kapcsán technológiai hátterünknek köszönhetően a lemezalkatrészek gyártásánál is kiváló, átlagon felüli méretpontosságot garantálunk. Partnereink modern gépparkjának összetétele garantált üzembiztonság mellett, a gyártandó alkatrészek széles méretvariációit teszi megmunkálhatóvá.

Hajlított termékeinket a lemezmegmunkálás első vonalába tartozó márkájú és tudású CNC vezérlésű gépeken munkáljuk meg. Elhajlítással foglalkozó partnereink szakemberei mindegyike rendelkezik megfelelő szaktudással és tapasztalattal. Az átlagosnál nagyobb kreativitást igénylő feladatot képzett kollégáink hatékony minőségbiztosítási támogatás mellett végzik.

A gyártásközi ellenőrzéssel garantáljuk a gyártás megfelelőségét, amelyeket jegyzőkönyvek formájában dokumentálunk. Termékeink jelentős részét tized milliméteres tűrésekkel gyártjuk.

1.1 Lézervágás

Lézervágáshoz jellemzően kis és középformátumú lemezt használunk, viszont igény esetén nagy formátumú lemezből való gyártás is megoldható.

A kivágáshoz használt járatos alapanyagok:

 • Alumínium
 • Szénacél
 • Horganyzott
 • Rozsdamentes

Járatos anyagvastagságok lézervágásnál: 

 • Alumínium, Szénacél, Horganyzott termékeknél 1-9 mm 
 • Rozsdamentes termékeknél 1-6 mm.

1.2 Élhajlítás

3 mm-es anyagvastagságig bármilyen anyagot tudunk hajlítani a fent felsoroltakból, ill. ettől vastagabb anyagokat 6 mm-es anyagvastagságig, a 3 mm-t meghaladó vastagságoknál már méretfüggő, hogy kivitelezhető-e a gyártás.

Ezért ebben az esetben már előzetesen tudnunk kell, hogy milyen hosszú a hajlított él, milyen a hajlítási szög ill. az alapanyag. Ezt követően meg tudjuk vizsgálni a gyárthatóságot.

1.3. Hegesztés

Vállaljuk alumínium, szénacél és rozsdamentes alapanyagból készült alkatrészek összehegesztését AWI (TIG) és a CO (MAG ill. MIG) eljárással. A megfelelően kidolgozott technológia alkalmazásával biztosítani tudjuk, hogy a hegesztett alkatrészek megfeleljenek megrendelőink minőségi és esztétikai követelményeinek.

1.4. Felületkezelés / Lézergravírozás

Porszórás: Az egyik legelterjedtebb felületkezelési módszer. Az elektrosztatikus porszórás a fém munkadarabok egyik legkorszerűbb festési eljárása, mely a kiváló korrózióállósági tulajdonságai mellett a környezetvédelem és a gazdaságosság szempontjából is megfelel a korunk követelményeinek. De igény esetén oldószeres festés is megoldható.

Gravírozás: Tartós alkatrészjelölésre van szüksége? Cégünknél lehetőség van kisméretű lemezalkatrészeken történő lézergravírozásra is. Legyen szó adattábla, vonalkód, sorszám, céglogó vagy akár komplexebb tartalmú DMC ill. QR kód gravírozásáról, forduljon hozzánk bizalommal.

Előnyei, hogy szinte bármilyen anyagon – fémen, bőrön, fán, műanyagon, festett és galvanizált felületen- jól alkalmazható. Felhasználási módja rendkívül széles körű. Kisebb felületekre is nagy pontossággal lehet gravírozni, tartós és esztétikus

Árajánlatkérés

  Egyedi árajánlatának elkészítéséhez nélkülözhetetlen, hogy megismerjük megrendelőink elképzeléseit. Ezért szükséges, hogy már az árajánlatkérés során minél pontosabban fogalmazzák meg számunkra az igényeiket. Amennyiben szükséges, úgy a pontos árajánlat megküldése előtt telefonos vagy személyes konzultációra is sor kerülhet, ahol lehetőség nyílik a részletek átbeszélésére.

  Az árajánlatadás meggyorsítása érdekében kérjük, hogy a rendelkezésre álló kézi vázlatát, esetleg PDF rajzot vagy STEP fájlt töltse fel számunkra.

  Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

  Hozzájárulok adataim marketing célú felhasználásához.

  Magyar