Alkatrész utánpótlás

Megrendelőink igényének megfelelően vállaljuk az általunk tervezett és gyártott, más forrásból származó gépi berendezések teljes körű kopó-, csere- és pótalkatrész ellátását. Előre jelzett prognózis alapján biztosítjuk megrendelőink számára az alkatrészek raktárról történő szállítását.

Amennyiben hiányos vagy nincs gyártási dokumentáció egy adott gépelemről, akkor vállaljuk az alkatrész megtervezését, szakszerű méretezését, ill. technológiailag helyes legyártatását. Ezen kívül vállaljuk nagy tömegben egyedi gépalkatrészek gyártatását, rövid vállalási határidővel és ellenőrzött minőségben.

Árajánlatkérés

    Egyedi árajánlatának elkészítéséhez nélkülözhetetlen, hogy megismerjük megrendelőink elképzeléseit. Ezért szükséges, hogy már az árajánlatkérés során minél pontosabban fogalmazzák meg számunkra az igényeiket. Amennyiben szükséges, úgy a pontos árajánlat megküldése előtt telefonos vagy személyes konzultációra is sor kerülhet, ahol lehetőség nyílik a részletek átbeszélésére.

    Az árajánlatadás meggyorsítása érdekében kérjük, hogy a rendelkezésre álló kézi vázlatát, esetleg PDF rajzot vagy STEP fájlt töltse fel számunkra.

    Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

    Hozzájárulok adataim marketing célú felhasználásához.

    Magyar